Om oss

Hur allt startade

År 1983 grundades Vasa Bouppteckningsbyrå av Tommy Källman, som idag är vår seniorkonsult. Cecilia började i tidiga år arbeta tillsammans med sin far och lärde sig allt inom familjejuridik. Anne-Marie började på senare år arbeta tillsammans med Cecilia och Tommy. När det sedan var dags för Tommy att gå i pension valde Cecilia och Anne-Marie att tillsammans fortsätta driva verksamheten. Under 40 års tid hade Vasa Bouppteckningsbyrå ett nära samarbete med begravningsbyråer och fick på så sätt erfarenhet inom begravningsbranschen. År 2021 öppnade vi dörrarna för vår egen begravningsverksamhet, Vasa Begravning.

Vi som jobbar här

Mikael_kv_min

Mikael Myllie Bonde

Hos oss fungerar Mikael som begravningsrådgivare, borgerlig officiant, representant samt gitarr- & sångsolist.

William_kv_min

William Vilumsons

Williams huvudsakliga uppgifter är att arbeta som representant & fotograf vid begravningar, grafisk formgivare samt IT-ansvarig.

Cecilia_kv_min

Cecilia Källman Björklund

Cecilia är en auktoriserad boutredare och arbetar huvudsakligen med juridik kring dödsfall och livsplanering men även som begravningsrådgivare.

Anne-Marie_kv_min

Anne-Marie Halonen

Anne-Marie är en auktoriserad boutredare och arbetar huvudsakligen med juridik kring dödsfall och livsplanering men även som begravningsrådgivare.

Samarbetspartners

Med lång erfarenhet
och stort kunnande

Vi stödjer

Vad är minnesrummet?

Minnesrummet ger dig möjligheten att hedra en bortgången person genom att tända ett ljus och skriva en hälsning. Minnesrummet kommer för alltid vara öppet och du kan när som helst återkomma för att skriva en ny hälsning. Anhöriga kan logga in på minnessidan med nyckeln ni tilldelats av begravningsbyrån.

Behöver du hjälp?

På annonskorrekturet ni får av oss kommer det att finnas en nyckel som kan användas för att logga in på minnessidan. Ni kan därefter administrera minnessidan och stänga av olika funktioner som till exempel Tänd ett ljus, om så önskas.

Om ni skulle ha problem med inloggning, vänligen kontakta oss så hjälper vi er. Om ni skulle tappa bort nyckeln så får ni helt enkelt en ny av oss. Vi har alltid möjlighet att göra ändringar på en minnessida, om en akut ändring önskas.

För att ändra/ta bort en bild gör du på följande sätt:

Logga in – Min sida – Gå till rummet du administrerar – Min sida.

Du kan där ändra eller ta bort bilder, samt göra andra ändringar om så önskas.

Det kan vara svårt att sammanfatta ett helt liv fullt av minnen i endast ett fåtal meningar. Vi har skrivit ett inlägg med några exempel på hur en sista hälsning kan se ut. Känn dig fri att välja ut en eller flera meningar som du tycker passar bäst in på er relation. Kom ihåg att du är välkommen tillbaka för att skriva ytterligare en hälsning precis när du vill, för alltid.