Kontakta oss

Har du en fråga?

Utanför våra kontorsöppettider finns vi här för dig dygnet runt på vår jourtelefon. Du kan också komma i kontakt med oss genom att fylla i kontaktformuläret.

Begravningsjour dygnet runt – 031-711 84 00

6/4 – 9:00-13:00

7/4 – Stängt

8/4 – Stängt

9/4 – Stängt

10/4 – Stängt

Hitta till oss

Mellan Bergmansgatan och Brogatan ligger gågatan Bergmansgången. Ett stenkast bort finns hållplatser för buss och spårvagn samt en tågstation.

Hitta till oss

Mellan Bergmansgatan och Brogatan ligger gågatan Bergmansgången. Ett stenkast bort finns hållplatser för buss och spårvagn samt en tågstation.

Vill du veta mer om oss?

Behöver du hjälp med familjejuridik?

Vad är minnesrummet?

Minnesrummet ger dig möjligheten att hedra en bortgången person genom att tända ett ljus och skriva en hälsning. Minnesrummet kommer för alltid vara öppet och du kan när som helst återkomma för att skriva en ny hälsning. Anhöriga kan logga in på minnessidan med nyckeln ni tilldelats av begravningsbyrån.

Behöver du hjälp?

På annonskorrekturet ni får av oss kommer det att finnas en nyckel som kan användas för att logga in på minnessidan. Ni kan därefter administrera minnessidan och stänga av olika funktioner som till exempel Tänd ett ljus, om så önskas.

Om ni skulle ha problem med inloggning, vänligen kontakta oss så hjälper vi er. Om ni skulle tappa bort nyckeln så får ni helt enkelt en ny av oss. Vi har alltid möjlighet att göra ändringar på en minnessida, om en akut ändring önskas.

För att ändra/ta bort en bild gör du på följande sätt:

Logga in – Min sida – Gå till rummet du administrerar – Min sida.

Du kan där ändra eller ta bort bilder, samt göra andra ändringar om så önskas.

Det kan vara svårt att sammanfatta ett helt liv fullt av minnen i endast ett fåtal meningar. Vi har skrivit ett inlägg med några exempel på hur en sista hälsning kan se ut. Känn dig fri att välja ut en eller flera meningar som du tycker passar bäst in på er relation. Kom ihåg att du är välkommen tillbaka för att skriva ytterligare en hälsning precis när du vill, för alltid.